Boekhouding ZZP’ers

Er lijkt geen einde aan te komen, aan de boekhouding die je als ZZP’er zelf moet bijhouden. Maar daar kun je wel voor zorgen! Door je boekhouding als ZZP’er aan een boekhouder uit te besteden, kun jij je tijd weer besteden aan wat je het allerleukste vindt, zonder dat je wakker hoeft te liggen om je boekhouding.

Als ZZP’er toch een boekhouder inschakelen

Online boekhouden neemt je vaak al heel wat werk uit handen. Toch is het ook dan als ZZP’er verstandig je administratie eens in de zoveel tijd door een administratiekantoor te laten controleren. Zo voorkom je dat er onverhoopt toch fouten ingeslopen zijn en word je soms nog op slimme regeltjes gewezen waar je zelf nog niet van gehoord had. Soms is het ook tijd- en kostentechnisch voordeliger om je gehele boekhouding uit te besteden aan een boekhouder dan dat er achteraf nog fouten hersteld moeten worden of uitgezocht moet worden waarom het werkelijke saldo niet overeenkomt met het administratieve saldo. Intense Finance neemt je boekhouding graag uit handen, waarbij jij altijd online de boekhouding kunt blijven volgen.

ZZP administratie: kosten boekhouder

Ook vanwege de kosten voor een boekhouder hoef je het niet te laten. Bij Intense Finance in Eindhoven weten we dat ZZP’ers al genoeg kosten maken. Daarom maken we graag vooraf duidelijke prijsafspraken zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Dankzij onze aantrekkelijke tarieven kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Om goed duidelijk te maken wat wij voor ZZP’ers kunnen betekenen, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Heb je ook behoefte aan financiële specialisten die echt met je mee denken?