Startende Ondernemers

Als startende ondernemer komen er veel nieuwe dingen op je af, zoals het bijhouden van je boekhouding, het doen van aangiftes en het invullen van de jaarlijkse inkomstenbelasting. Iets waar veel startende ondernemers nog niet eerder mee te maken hebben gehad maar wat wel volledig en juist gedaan zal moeten worden. Dan is het fijn als iemand met jarenlange ervaring en de kennis over de vele regelingen en belastingvoordelen die voor starters gelden je helpt. Wij van Intense Finance staan graag voor je klaar. Samen met jou zorgen we voor een vliegende start van je onderneming!

Totaalplaatje

Voor je financiële administratie, het maken van een jaarrekening, het bijhouden van de boekhouding of eventuele salarisadministratie hebben we de specialisten in huis die dat uitstekend voor je kunnen verzorgen. Zij begeleiden je van A tot Z en als we de kennis niet bij onze eigen specialisten kunnen halen, kennen we de juiste mensen die we hiervoor in kunnen zetten. Hierdoor heb jij maar met één aanspreekpunt te maken, terwijl we je toch het totaalplaatje aan kunnen bieden. Zo kunnen we jou begeleiden tot op detailniveau en dit regelmatig onderbouwen met maatwerk rapportages.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heb je ook behoefte aan financiële specialisten die echt met je mee denken?