Salarisadministratie uitbesteden

Je kunt pas succesvol ondernemen als je loonadministratie op orde is en je boekhouding geordend. Intense Finance helpt je hier graag een handje bij. Zo weet je zeker dat je belastingaangiften en jaarrekening op tijd ingediend zijn en je zonder zorgen kunt ondernemen. Ook je salarisadministratie kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden, zowel als MKB, DGA of ZZP’er.

Wanneer je je complete salarisadministratie of loonadministratie aan ons kunt uitbesteden, verzorgen wij voor jou het totaalplaatje. Van het maken van loonstroken en jaaropgaven tot het verzorgen van loonmutaties en loonaangiftes en zelfs het uitbetalen van de salarissen. Met de laatste kennis over wijzigingen in arbeidsrecht en cao’s zorgen we voor een correcte en snelle verwerking, en houd jij tijd over voor je eigen werkzaamheden. Je kunt je vaste aanspreekpunt altijd direct benaderen bij mutaties of eventuele problemen, dan zorgen wij voor een oplossing of antwoord. 

Meer dan alleen loonadministratie

Intense Finance in Eindhoven is niet enkel een salarisadministratiekantoor. Ook voor andere (personeels)zaken kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan je financiële administratie, je boekhouding, het sparren over te maken strategische beslissingen of bijvoorbeeld advies van een advocaat. Dankzij ons grote netwerk zijn we breed inzetbaar, zonder dat we hierbij het persoonlijke contact verliezen. Zeker bij salarisadministratie vinden we persoonlijk contact en volledige aandacht erg belangrijk. We leren je bedrijf graag kennen, zodat we proactief kunnen handelen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden van salarisadministratie of de tarieven voor één van onze andere diensten, zoals interim werkzaamheden? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord!

Heb je ook behoefte aan financiële specialisten die echt met je mee denken?