Online boekhouder

Een online boekhouder maakt je administratie een stuk gemakkelijker. We zorgen voor jouw complete financiële administratie, terwijl jij alleen de btw-bonnetjes en facturen aan hoeft te leveren. Bovendien heb je online altijd inzicht in wat wij als administratiekantoorvoor jou doen.

Waarom een online administratiekantoor?

Een online boekhouder zorgt niet alleen voor het factureren, verwerken van facturen en bankmutaties, we zorgen er ook voor dat de aangifte voor de omzetbelasting, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting voor je klaar staat. Intense Finance verzorgt de complete boekhouding voor iedere eenmanszaak, VOF of BV. Door bijvoorbeeld als zzp’er online boekhouden uit te besteden, houd je tijd over om meer klanten binnen te halen en zo ons (boekhoud)pakket weer terug te verdienen. Bovendien weet je zeker dat je boekhouding goed geregeld wordt door ons online administratiekantoor. 

We verwerken de administratie, stellen jaarcijfers en aangiftes op en geven je vrijblijvend advies. Jij hebt 24 / 7 inzicht in je openstaande posten en de balans. Zo maken we voor ieder grootbedrijf, MKB of zzp’er online boekhouden erg aantrekkelijk. En dat ook nog eens voor een vast aantrekkelijk tarief!

Wil jij als BV, VOF of zzp’er online boekhouden?

We informeren je graag over de mogelijkheden van onze software en hoe ons programma jou tijd bespaart. Je hoeft niet zelf online te boekhouden, dat doen wij voor jou, online. Daardoor heb jij altijd inzicht in de actuele stand van zaken. Wil je ook je personeels- en salarisadministratie aan ons uitbesteden? Wil je een keer sparren over je toekomstplannen? Bij Intense Finance verzorgen we graag het complete plaatje voor je.

Heb je ook behoefte aan financiële specialisten die echt met je mee denken?