Onafhankelijk financieel planner

Intense Finance is een onafhankelijk financieel planner. Dat wil zeggen dat we jou eerlijk en onafhankelijk financieel advies geven, zonder je iets te willen verkopen. Samen kijken we hoe je bedrijf er nu voorstaat en adviseren we je over de toekomst. We kijken onder andere naar risicobereidheid, fiscaliteiten en gewenste vermogensopbouw. Waar zitten de zwakke plekken? Hoe gaat het straks na pensionering? Ook je persoonlijke situatie en wensen worden uiteraard meegenomen. Zo komen we tot een breed financieringsplan. 

Wat is een financieel plan? Wat doet een financieel planner? Voor veel bedrijven is het niet direct duidelijk wat financiële planning inhoudt of wat financieel planners doen. Wanneer je op zoek bent naar een onafhankelijk financieel planner, is het allereerst belangrijk naar een gediplomeerd financieel planner te zoeken. Niet iedereen mag zich namelijk zomaar een onafhankelijk financieel planner noemen. Dat mag alleen als aan strenge opleidingseisen is voldaan.

Gediplomeerd financieel planner zoeken?

Ben je al langer de juiste financieel planner aan het zoeken? Stop met zoeken! Bij Intense Finance werken specialisten die voor alle bedrijven, van de industrie tot de horeca, een financieel plan kunnen maken en een advies op maat kunnen schrijven. Onze financieel planners brengen je complete financiële situatie in kaart. Daar waar nodig kunnen we ons netwerk inschakelen om het advies van een notaris, accountant of advocaat mee te nemen in het ondernemingsplan

Ben je benieuwd geworden wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Heb je ook behoefte aan financiële specialisten die echt met je mee denken?