Deskundige MKB adviseurs

Wat is een bedrijf waard? Hoe zit dat met de fiscus? Een MKB kan haast niet zonder een MKB adviseur. MKB adviseurs adviseren je bijvoorbeeld bij bedrijfsopvolging en bedrijfsovernames, bedrijfsvoering en strategieën, subsidies en financiering, franchises en andere ondernemersvragen. Zo halen we samen meer uit het bedrijf. 

De juiste MKB adviseur 

Bij Intense Finance werken verschillende MKB adviseurs met ieder zo hun eigen specialisatie en kennis van een branche. Bovendien beschikken we over een groot netwerk van andere specialisten die we in kunnen schakelen bij zeer specifieke ondernemersvragen. We blijven altijd aan de zijlijn, maar staan toch midden in het bedrijf doordat we breed inzetbaar zijn en jouw bedrijf echt goed willen leren kennen. We schakelen met verschillende medewerkers, zonder te oordelen maar door juist open te staan voor hun verhaal. We luisteren, stellen de juiste vragen en analyseren wat we te horen krijgen. Alleen dan kunnen we het beste HR-advies, juridisch advies en ander advies geven waar je als bedrijf verder mee kunt. 

MKB online adviseurs 

MKB adviseurs coachen mensen die verandering moeilijk vinden, lossen conflicten op een harmonieuze manier op en weten moeilijke boodschappen toch goed over te brengen. Zij hebben persoonlijk contact hierbij vooropstaan. Desondanks kun je als MKB ook online adviseurs inschakelen. Heb je weinig tijd maar wil je wel graag advies over bepaalde bedrijfszaken? Ook daarvoor staat een MKB adviseur voor je klaar, online!

Wil je meer weten over ons adviesbureau, over de kosten voor een erkend bedrijfsadviseur en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Heb je ook behoefte aan financiële specialisten die echt met je mee denken?