Jaarrekening maken

Veel ondernemers hebben weinig kennis over het opstellen van een jaarrekening, behalve dat ze hier niet te laat mee mogen zijn en dat hij aan alle regeltjes moet doen. De specialisten van Intense Finance kennen uitstekend de weg in dit doolhof van regels. Zowel voor kleine als grote bedrijven, eenmanszaak, MKB en DGA’s, kunnen we de jaarrekening maken. Dat alles doen wij met de grootste zorg, discretie en nauwkeurigheid.

Intense Finance uit Eindhoven zorgt ervoor dat je jaarrekening aansluit op je administratie, dat de balans, winst- en verliesrekening en kasstromen inzichtelijk zijn. De eisen waaraan je bedrijf moet voldoen voor wat betreft een jaarrekening is, zijn niet voor ieder bedrijf hetzelfde. Dat weten wij als geen ander. Evenals de specifieke termijn die voor jouw bedrijf of stichting geldt.

Na het opstellen van de jaarrekening gaan we graag even samen met je zitten voor de ‘uitkomst’. Een jaarrekening geeft je als ondernemer namelijk een goed beeld van hoe je bedrijf ervoor staat. Vervolgens kunnen wij de jaarcijfers ook voor je deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK) als je hier als Besloten Vennootschap (BV), Naamloze Vennootschap (NV), coöperatie of onderlinge waarborgmaatschappij tot verplicht bent.

Jaarrekening voorbeeld laten controleren

Wil je je jaarrekening liever zelf maken, omdat je dit kunt of hiervoor iemand in dienst hebt, maar wil je hem wel graag even laten lezen door een specialist? Geen probleem, ook hiervoor kun je bij ons terecht. Grotere bedrijven zijn zelfs verplicht een jaarrekening voorbeeld te laten controleren door een belastingadviseur of accountant.

Ook voor al je andere (fiscale) vragen staan wij voor je klaar. Wil je een oude(re) jaarrekening opvragen, moet je jaarrekening van 2017 nog opgesteld worden of wil je je alvast voorbereiden op 2018, wil je weten wat de kosten van het opstellen of consolideren zijn? Wij zijn er voor je!

Heb je ook behoefte aan financiële specialisten die echt met je mee denken?