Inkomstenbelasting voor ZZP'ers

Als ZZP’er leid je een redelijk onzeker bestaan. Dan is het fijn om een aantal dingen wel zeker te weten, zoals dat je boekhouding goed op orde is. Intense Finance helpt je graag met je jaarlijkse inkomstenbelasting (IB). ZZP’ers met een eenmanszaak moeten jaarlijks inkomstenbelasting over de bedrijfswinst betalen als je als ondernemer voor de inkomstenbelasting gezien wordt. Omdat bij het invullen van de aangifte voor ondernemers weer andere regels komen kijken dan voor werknemers in loondienst, is het fijn als er iemand met de juiste expertise met je meekijkt.

Speciale regels voor inkomstenbelasting ondernemers

Het vervelende van inkomstenbelasting bij een eenmanszaak is dat je als ZZP’er vaak niet de juiste of volledige kennis in huis hebt om van allerlei voordelen te profiteren. Het fijne is dat je met de juiste kennis wel van allerlei aantrekkelijke aftrekposten of belastingvoordelen gebruik kunt maken, zoals de starters- of ondernemersaftrek. Onze adviseurs kijken graag met je mee hoe ze het voor jou zo gunstig mogelijk in kunnen vullen.

Vanuit Eindhoven berekenen we graag je IB voor 2017, als je dat nog niet gedaan hebt, of treffen we alvast voorbereidingen voor 2018. Ook beantwoorden we eventuele vragen die bij je spelen over bijvoorbeeld hoeveel procent je af moet dragen of welk percentage van je winst je het beste opzij kunt zetten voor de inkomstenbelasting. Ook als je geen ZZP’er bent maar bijvoorbeeld een VOF of grootbedrijf hebt, helpen wij je met de inkomstenbelasting en overige boekhouding. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Heb je ook behoefte aan financiële specialisten die echt met je mee denken?