Expertise

Bij ondernemen komt meer kijken dan alleen het hebben van een goed idee. Bij Intense Finance weten we dat. Omdat we zelf ook ondernemers zijn, begrijpen we precies waar jij behoefte aan hebt. Daarom nemen we je graag alles uit handen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we op welke gebieden we jou het beste kunnen ondersteunen, zodat jij je kunt richten op je kernkwaliteiten. Door je werk uit handen te nemen, kunnen we allebei doen waar we het beste in zijn. Met één aanspreekpunt en persoonlijk contact op regelmatige basis zorgen we ervoor dat alles rondom je bedrijf soepel verloopt. Zo wordt ondernemen voor jou een stuk gemakkelijker én leuker.

Kwaliteit en maatwerk

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer over Intense Finance, welke mooie bedrijven we tot onze klanten mogen rekenen en hoe we ook jou verder kunnen helpen met onze expertise. Want die expertise delen we graag. Periodiek zullen we zowel zakelijk als privé de huidige situatie onder de loep nemen. Door samen niet alleen op financieel gebied maar ook strategisch te sparren, kunnen we allebei groeien en kunnen wij het maatwerk en de kwaliteit leveren waar we zo trots op zijn.

Voor veel bedrijven is de financiële administratie ieder jaar een worsteling. Bij Intense Finance in Geldrop kun je terecht voor een persoonlijke financieel adviseur.

Het vervelende van inkomstenbelasting is dat je als ZZP’er vaak niet de juiste kennis in huis hebt om van allerlei voordelen te profiteren. Intense Finance heeft dat wel.

Als startende ondernemer komen er veel nieuwe dingen op je af. Wij van Intense Finance staan graag voor je klaar voor een vliegende start van je onderneming!

Wanneer je je complete salarisadministratie of loonadministratie aan ons uitbesteedt, verzorgen wij van Intense Finance voor jou het totaalplaatje.

Als wij de jaarrekening maken, zorgen we ervoor dat deze aansluit op je administratie, dat de balans, de winst- en verliesrekening en de kasstromen inzichtelijk zijn.

Er lijkt geen einde aan te komen, aan de boekhouding die je als ZZP’er zelf moet bijhouden. Besteed het daarom uit aan een boekhouder van Intense Finance.

Als ondernemer wil je je eigenlijk helemaal niet bezighouden met klanten die hun facturen niet betalen. Goed debiteurenbeheer voorkomt dat klanten niet of te laat betalen.

Door het uitbesteden van je crediteurenadministratie weet je zeker dat je administratie doorlopend, snel en nauwkeurig bijgehouden wordt.

Een goede belastingadviseur zorgt ervoor dat je belastingaangifte correct wordt ingevuld, maar ook dat je bijvoorbeeld geen aftrekposten vergeet.

We zorgen voor jouw complete financiële administratie, terwijl jij alleen de btw-bonnetjes en facturen aan hoeft te leveren.

Samen kijken we hoe je bedrijf er nu voorstaat en adviseren we je over de toekomst. We kijken onder andere naar risicobereidheid, fiscaliteiten en gewenste vermogensopbouw.

Door een goed bedrijfsplan te laten maken, wordt de kans op het krijgen van extra financiering vergroot, omdat het meer vertrouwen en zekerheid uitstraalt.

Op het gebied van vennootschapsbelasting zijn er in 2016 en 2017 verschillende wijzigingen doorgevoerd.

Wij vertellen je graag meer over de voorwaarden waaraan je moet voldoen om recht te hebben op toeslagen.

Bij Intense Finance werken verschillende MKB adviseurs met ieder zo hun eigen specialisatie en kennis van een branche.

Mogen wij jou ook ontzorgen en strategisch adviseren?